1+1 GRATIS
product_img1

Večnamenska vadbena žogica QuickAction (1 + 1 GRATIS)

(3)
Visoko povpraševanje – zadnji kosi na zalogi!

Večnamenska vadbena žogica QuickAction bo vaš najboljši spremljevalec pri treningu. Je edinstveno oblikovano, lahkotno in varno orodje, ki izboljša vaše reflekse, agilnost, koordinacijo rok in oči ter splošne borilne sposobnosti, hkrati pa bo naredila vaše vadbe zabavne in zanimive.

 • Lahka in varna
 • Sistem hitrega odboja
 • Idealna za samostojni trening
 • Kot nalašč za vadbo kadarkoli in kjerkoli
 • Prenosna in enostavna za uporabo

 • Naročilo poslano iz slovenskega skladišča
 • Ekspresna dostava
 • 14-dnevni rok za vračilo
 • Možnost plačila po povzetju
Količina:
TOP IZBIRA
1x 29,99 € /kos
1+1 GRATIS
2x 26,99 € /kos
2+2 GRATIS
3x 23,99 € /kos
3+3 GRATIS
DODAJ: Tesnilo za vrata proti prepihu BreezeDefend
34.99 -86% +4,99 €

DODAJ: Solarna fontana SolarWater™
35.99 -72% +9,99 €

Danes naročiš, v torek 5. 3.  dobiš!
29,99
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 29,99 €

VARNOST NA PRVEM MESTU

Naša hitra refleksna žoga je zasnovana tako, da je lažja in mehkejša od teniške žogice, kar zagotavlja, da ni nevarnih udarcev. Zaradi tega jo lahko uporabljajo vsi.

IZBOLJŠAN ODBOJNI SISTEM

Naša žogica je zasnovana tako, da ima hiter povratni sistem. Hitro reagira, močneje in hitreje se odbije, kar omogoča boljši trening in intenzivnejše vadbe.

ZA TRENING POTREBUJETE LE TO VEČNAMENSKO ŽOGICO

Je kot nalašč za samostojen trening. Pomaga izboljšati vaše reflekse, agilnost, hitrost boksa, borilne sposobnosti in koordinacijo rok in oči, hkrati pa zagotavlja zabavno vadbo.

VADITE KJERKOLI

Preprosto nosite naglavni trak in zabaven trening se lahko prične. Za učinkovito vadbo potrebujete le 15-20 minut - kot nalašč za delovne odmore, šolske odmore ali celo vadbo na plaži ali v parku.

 

Ocene kupcev

Mojca
16.05.2023
To je super orodje za trening! Pomagal mi je izboljšati moje reflekse in agilnost. Poleg tega je to žogco zelo zabavno uporabljati.
Anže
17.12.2022
QuickAction set je fantastičen! To je zabaven, varen in odličen način za kurjenje kalorij. Všeč mi je, da ga lahko uporabljam kadarkoli in kjerkoli.
Lovro
28.06.2023
Iskal sem zabaven način, da ostanem aktiven med odmori za delo, in to je to! Večnamenska vadbena žogica QuickAction je enostavna za uporabo, varna, lahka in omogoča odlično in hitro vadbo med pavzo.

Ne glede na plačilno metodo vam pošiljko dostavi dostavna služba GLS, ki navadno obratuje v dopoldanskem času. En dan pred dostavo boste na sporočeni elektronski naslov prejeli obvestilo o dostavi. Če bo paket dostavni službi predan še isti dan, ga bo kurir na vaš naslov dostavil naslednji delovni dan. Pred dostavo vas bo kurir s klicem ali z SMS-om obvestil o dostavi. Če vas v času dostave ni doma, lahko po dogovoru paket prevzamete prek GLS Paketomata ali na lokaciji GLS Paketnih trgovin.

Lokacije GLS Paketomatov in Paketnih trgovin najdete tukaj.

Če želite spremeniti naslov ali datum dostave ali želite dostavo v GLS Paketno trgovino ali GLS Paketomat, lahko to storite že prek povezave, ki vam jo en dan pred dostavo po elektronski pošti pošlje GLS.

Plačilo je možno z gotovino ali kartico.

Večnamenska vadbena žogica QuickAction (1 + 1 GRATIS)
Dodajte oceno

Lastnosti:

 • Teža: 82 gramov

 

Paket vključuje:

 • 2x večnamenska vadbena žogica QuickAction

 

Navodila:

Začnite z udarcem žoge iz ene strani, nato jo udarite iz druge. Zamenjajte roke in ponovite. Svetujemo počasne in šibke udarce navzdol, dokler se ne navadite uporabe seta. Moč, hitrost in smer udarcev stopnjujte počasi.

 

PDF in video navodila
Ekspresna dostava

za vsa naročila

Garancija zadovoljstva

sicer vam vrnemo denar

24/7 podpora kupcem

Pomagamo in svetujemo

Varno plačilo

Ščitimo podatke

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE

footer_img1 Večnamenska vadbena žogica QuickAction (1 + 1 GRATIS)
29,99€